Szilágyi László Utcagaléria
Teli kép valamennyi. Tobzódik, hemzseg, habzik a színalkalmazással, formaattrakciókkal. Bogarászik és bogarásztat, mint a vérbeli grafikus.

"...Tornyok, kapuk, hidak, városok egy álomutazásról, ahova Zsuzsa visz bennünket: suhanunk és illanunk, de már ott is vagyunk az óorosz lakott terekben, Indiában, Indokínában és Kínában. De Zsuzsa képein mindez a dekorativitáson túlra utal – stilizálásai mindig igazítanak rajta. Úgy, hogy emberes természete lesz az épített környezet mellett a hegyeknek, a változatos erdőknek, az erőt sugárzó terebélyes fáknak is…”
Kilián László író

Tungli Zsuzsanna grafikus Veszprémben él. Rajztanulmányait a Művészetek Háza Veszprémi Vizuális Műhelyében kezdte. Főiskolára és egyetemre grafika, rajz és etika szakokra járt.
Első kiállítása 2002-ben volt, majd egy évtizednyi kihagyás után 2012-ben ismét rajzolni kezdett. Az azóta eltelt évek alatt számos egyéni és csoportos kiállításon szerepeltek grafikái. 2015-ben a Veszprémi Művész Céh tagja lett; ugyanabban az évben tíz képből álló kollekciója fődíjas lett a kaposvári 20. Nemzetközi Miniatűr Fesztiválon. Színes és vidám, egyedi grafikákat készít. Rajzain legtöbbször képzeletbeli városok és erdők, természeti formák és különböző lények tűnnek fel. Az utóbbi években illusztrációkat is készít, illetve különböző magyar városok részleteit, épületeit és látképeit rajzolja meg. Az alábbi helyeken volt egyéni vagy csoportos kiállítása: Veszprém, Budapest, Esztergom, Wundsiedel (D), Sárvár, Siófok, Paloznak, Kaposvár, Ajka, Várpalota, Ábrahámhegy.
www.tunglizsuzsanna.hu

Tungli Zsuzsanna
Tungli Zsuzsanna Átutazók városa
Tungli Zsuzsanna A hegycsúcs városa
Tungli Zsuzsanna Fények városa
Tungli Zsuzsanna Utak
Tungli Zsuzsanna Lampionok
Tungli Zsuzsanna Város részlet
Nemzeti Kulturális Alap