Örömmel értesítünk benneteket, hogy a Művészetek Háza Veszprém újra megnyitja kapuit a látogatók előtt.

2020. június 23-tól ismét a megszokott nyitvatartással működik intézményünk, látogathatóak állandó gyűjteményeink

• Modern Képtár – Vass László Gyűjtemény / TÉRMOZGÁSOK – MOVEMENT IN SPACE 
az emeleti galérián megújult tartalommal várunk benneteket
A kiállítótérben egyszerre tíz fő tartózkodhat.

• Dubniczay-palota / Hiszünk a halál előtti életben – válogatás az Irokéz Gyűjteményből
A kiállítóterekben egyszerre húsz fő tartózkodhat.

• Dubniczay-palota / Tegulárium
A kiállítótérben egyszerre tíz fő tartózkodhat.

Folyamatosan nyílnak új kiállításaink is, a következő:
Borkovics Péter és Bullás József / Fényrétegek – Light Layers kiállításunk 2020. július 11-én, szombaton 11 órakor nyílik a Dubniczay-palota Várgalériában. Bővebb infó a kiállításról itt.

A kiállítások nyitvatartása alatt galériaasszisztenseink maszkban végzik munkájukat. Ezúton kérünk titeket is, hogy a terekben viseljetek maszkot és tartsátok be a 1,5 méteres távolságot egymástól. Belépéskor kérjük, használjátok a kézfertőtlenítőket.
Az intézmény helyiségeinek fertőtlenítésére, szellőztetésére, a megfelelő higiéniai eszközök biztosítására a jövőben is nagy figyelmet fordítunk (beleértve a kilincsek, ajtó-és ablakfelületek, kapcsolók, recepciós pult, stb.).

Intézményünk elkötelezett a kortárs művészetek bemutatása iránt. Célunk, hogy látogatóink teljes képet kapjanak a művészetek mai helyzetéről, irányzatairól. Fontos nekünk a jelenléted, véleményed és főként gyakori látogatásod.
Ha te is fontosnak tartod törekvéseinket és szívesen segítenéd munkánkat, támogasd a Művészetek Háza Veszprém tevékenységét, legyél a Baráti Körünk tagja! A Baráti Körről bővebb infókat itt találtok.

Újranyitás !